Πρόγραμμα 2022

23 Αυγ21:00 / Κερά

Προβολή ταινίας

Ελεύθερη Είσοδος

Προβολή της ταινίας «Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους» σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων 

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων συναντά τις Γιορτές Ρόκκας 2023 και στο πλαίσιο της δράσης ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΦΩΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ διοργανώνει την κινηματογραφική προβολή της ταινίας «Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους»

Ο Jack έχει έναν αδελφό, τον Gio, με σύνδρομο Down. Ως παιδί ο Jack πίστευε το τρυφερό ψέμα που του είχαν πει οι γονείς του, ότι δηλαδή ο Gio ήταν ένα ξεχωριστό παιδί με υπερδυνάμεις. Τώρα που σε λίγο θα πάει στο γυμνάσιο ο Τζακ δεν πιστεύει πια ότι ο αδελφός του είναι υπερήρωας, αλλά σχεδόν ντρέπεται για αυτόν, ειδικά από τότε που γνώρισε την Arianna.

> Ελεύθερη είσοδος

*Η ταινία «Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους» έχει κερδίσει το Βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου και απευθύνεται σε παιδιά από Δ’ Δημοτικού και σε όλη την οικογένεια.

Πώς να έρθετε

Τα χωριά Ρόκκα και Κερά βρίσκονται στα Βορειοδυτικά του Νομού Χανίων, στον Δήμο Κισσάμου με απόσταση 12 χλμ. από την Κίσσαμο, 39 χλμ. από τα Χανιά και 55 χλμ. από το αεροδρόμιο Χανίων. Ακολουθώντας την Εθνική οδό Ε65 από Χανιά προς Κίσσαμο, και στρίβοντας στον κόμβο για Νωπήγεια προς Κερά – Ρόκκα, δεν θα δυσκολευτείτε να μας βρείτε. Ο χώρος των Γιορτών Ρόκκας στην Κερά βρίσκεται δίπλα από την  εκκλησία στο κέντρο του χωριού, πάνω στον κεντρικό δρόμο από όπου θα έρθετε.