Πρόγραμμα 2018

6 Αυγ21:00 / Μουσική

Τελετή Έναρξης Γιορτών Ρόκκας

Είσοδος: 7€ / κάτω των 10, δωρεάν

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι χοροί των εργαστηρίων κίνησης των γιορτών, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Φαίδρας Πισιμίση, του Γιάννη Παπατζανή και της Τζωρτζίνας Δρακούλη – Σόλο, τους οποίους θα ακολουθήσει η Γιώτα Νέγκα με ήχους και μουσικές από την προσωπική της δισκογραφία. Τέλος, η βραδιά θα κλείσει σε ρυθμούς παραδοσιακού γλεντιού με τον Λευτέρη Κουμή και το βιολί του.

 

Συμμετέχοντες στην Τελετή Έναρξης Γιορτών Ρόκκας 2018:

Γιανναράκη Δέσποινα, Γιαννικάκη Ευαγγελία, Γομπάκης Κώστας, Καστανάκη Στέλλα Μαρία, Μαρκουλάκη Κατερίνα, Μαρτιμιανάκη Μαρία, Μιχελιδάκης Νίκος, Μπατάκης Ζαχαρίας, Μπενιουδάκη Βάσια, Μπονατάκη Μαριτόνια, Μυσιρλάκη Κατερίνα, Πολυχρόνη Δήμητρα, Σημαντηράκης Βασίλης, Στεφανάκη Χριστίνα, Τσαγκαράκη Αργυρώ

 

 

Πώς να έρθετε

Τα χωριά Ρόκκα και Κερά βρίσκονται στα Βορειοδυτικά του Νομού Χανίων, στον Δήμο Κισσάμου με απόσταση 12 χλμ. από την Κίσσαμο, 39 χλμ. από τα Χανιά και 55 χλμ. από το αεροδρόμιο Χανίων. Ακολουθώντας την Εθνική οδό Ε65 από Χανιά προς Κίσσαμο, στρίβοντας στον κόμβο για Νωπήγεια προς Κερά – Ρόκκα, δεν θα δυσκολευτείτε να μας βρείτε. Η πλατεία Ρόκκας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, δίπλα ακριβώς από τον κεντρικό δρόμο από τον οποίο θα έρθετε.